TC Skinlo

Hieronder vindt u enkele toernooien die Skinlo organiseert. Uiteraard kun je ook (open) toernooien spelen die andere clubs organiseren. U vindt hiervan een overzicht op www.toernooi.nl.

Blader naar beneden op deze pagina om inschrijfformulieren te vinden.

Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen worden jaarlijks in het voorjaar gehouden. In dit toernooi worden intern de krachten gemeten en wordt per categorie een clubkampioen gehuldigd. Er zijn clubkampioenschappen voor veteranen, senioren en jeugdleden. Informatie over dit toernooi vindt u uiteraard op onze website en dit toernooi is ook terug te vinden op deze website.

Schijndelse Kampioenschappen

Dit toernooi vindt altijd plaats in de eerste twee weken van september. Alle inwoners van Schijndel met een KNLTB pas mogen hieraan deelnemen. Dit toernooi wordt afwisselend gehouden bij TC Skinlo en bij TV De Hopbel. Informatie over dit toernooi vindt u uiteraard op onze website en het meest recente toernooi is ook terug te vinden op deze website.

dWise Herfsttoernooi

Het toernooi wordt elk jaar in de herfstvakantie gespeeld. Het is een open toernooi. Dit betekent dat iedereen daar aan mee kan doen, dus ook niet-leden en leden van tennisverenigingen buiten Schijndel. Informatie over dit toernooi vindt u uiteraard op onze website en het meest recente toernooi is ook terug te vinden op deze website.

Open jeugdtoernooien (sinds 2010 door JTS Smesh georganiseerd)

Een K5 jeugdtoernooi is een officieel KNLTB open toernooi voor jeugd vanaf een bepaalde speelsterkte. Wij – eigenlijk JTS Smesh – organiseren momenteel jaarlijks zowel een K5 toernooi als een jeugdbegeleidingstoernooi. Informatie over dit toernooi vindt u uiteraard op onze website en op de website van JTS Smesh.

‘Kleine’ interne toernooien en activiteiten

Door het jaar heen is er nog een aantal kleine eendaagse toernooien, zoals het boerenkooltoernooi, een generatietoernooi, een invitatietoernooi, etc. Houd de mededelingenborden, het tv-scherm, het clubblad en de website in de gaten voor de aankondigingen hiervan.

Bart de Wit bij de mannen en Zuzanna Bernat bij de vrouwen.

Schijndelse Kampioenen 2017 2

clubkampioenen 2017 Romy van der Pol (DE7) 

 en

 Bart de Wit (HE3)

Van maandag 5 t/m zondag 18 september zijn op de tennisbanen van T.C. Skinlo de 54ste Schijndelse Tenniskampioenschappen gehouden. Zie voor de winnaars www.toernooi.nl We feliciteren de nieuwe Schijndelse kampioenen Laura van Otten en Bart de Wit!
De SK commissie

Kijk voor de winnaars van de clubkampioenschappen Skinlo 2010 hier! Jolijn Witlox en Tom Vermeulen zijn de nieuwe clubkampioenen, gefeliciteerd!

 

3555 toernooi poster 2016

 BESTE TENNISSPELER(S)

Het Skinlo Dubbel Plus toernooi is afgelopen, klik hier voor de winnaars!

Het is een zonnige finale dag geworden, met gezelligheid al om.  

We zien je graag volgend jaar weer bij Skinlo,

de 35/55plus toernooicommissie

Bart de Wit (HE3) en Jantien van der Werff (DE5) zijn de 2015 Schijndelse Kampioenen!

Van zaterdag 24 oktober t/m zondag 1 november is weer het uitermate goede en gezellige dWise Open Herfsttoernooi georganiseerd. Dit jaar hebben bijna 450 tennissers meegedaan en daarmee zijn we een van de grootste toernooien in de regio. Onze sponsor dWise zorgde voor de automatisering en onze barmensen voor de gezelligheid en het drankje en hapje. Zie voor winnaars www.toernooi.nl.
Tot ziens volgend jaar bij Skinlo!

Commissie dWise Open Herfsttoernooi

 

 

 Flyer OpenSmeshposter 2015

Doe mee en schrijf je in voor het "Open JTS-Smesh jeugdtoernooi en begeledingsweek"!!
Klik hier voor het programma van de begeleidingsweek. Als je alleen mee wil doen met de begeleidindsweek kun je je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.com. Voor het toernooi graag aanmelden via www.toernooi.nl.
Groetjes commissie

Klik hier voor de winnaars van dit jaar !
Gefeliciteerd Jantien van der Werff en Roel Geerts, onze nieuwe clubkampioenen.
Het toernooi is afgelopen:)
Kijk ook nog eens naar het Skinlo promotiefilmpje !!

Van zaterdag 18 t/m zondag 26 oktober is het uitermate goede en gezellige dWise Open Herfsttoernooi. Dit jaar hebben bijna 500 tennissers meegedaan en daarmee zijn we een van de grootste toernooien in de regio. Onze sponsor dWise zorgde voor de automatisering en onze barmensen voor de gezelligheid en het drankje en hapje. En hier is de link naar het de winnaars op toernooi.nl en kijk voor de foto's hier. Alle winnaars gefeliciteerd! Tot volgend jaar bij Skinlo! Commissie dWise Open Herfsttoernooi

tennismarathonHelaas hebben we besloten om de tennismarathon van aanstaande zondag 28 september niet door te laten gaan. Er waren onvoldoende inschrijvingen om er een geslaagd evenement van te maken. Als je toch iets wil bijdragen aan het goede doel is dit mogelijk door een donatie te doen op bankrekening NL96RABO0147102901 o.v.v. Stichting SAC! Het bestuur

poster schijndelse 2014Van 1 t/m 14 september zijn voor de 52e keer de Schijndelse Kampioenschappen op het park van TC Skinlo gehouden. Klik hier voor alle winnaars! De nieuwe Schijndelse Kampioenen zijn Anja Heikoop en Guido Knippels en bij JTS Smesh zijn het Laura Worutowicz en Nick van der Velden, gefeliciteerd!
Voor vragen kun je contact opnemen via telefoonnummer 06-43052395 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Met sportieve groet, Commissie Schijndelse Kampioenschappen

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2014,  finaledag 15 juni!
De finalewedstrijden zijn gespeeld, het was een geweldige dag!!!
Wilt u de winnaars zien, klik hier.
Clubkampioenen 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zowel de vertrekkende commissieleden als de nieuwe van harte bedankt!!!
Groetjes commissie CKS.

poster ck 2014 - 1 poster ck 2014 - 2

Op zondag 15 maart organiseren we een gezelligheids voorjaarstoernooitje voor alle leden! Er worden dubbels gespeeld, en je speelt 3 keer een partijtje! Het begint om 10.30 uur en eindigt rond 16 uur, met een lunch, en drankjes en hapjes, en het is gratis!! Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! het wordt gezellig druk op het park omdat ook een tennisclinic voor de JTS Smesh jeugd wordt gehouden.
Het Bestuur

De laatste wedsdrijden en finales van het 35+ & 55+ Dubbeltoernooi 2014 bij Skinlo zijn gespeeld. Het was een geweldig mooi en zonnig weekend en het dubbeltoernooi is in een gezellige sfeer afgesloten. Dit jaar hebben we de categorie 45+ veranderd in 55+. Dit om de 'ouderen' meer tegen leeftijdsgenoten te laten spelen. Klik hier voor de finalisten. Tot ziens volgend jaar! Wij hebben er nu al weer zin in, Skinlo 35&55plusdubbeltoernooicommissie
Ruud, Eric, Riesje, Tiny en Annelies

Het jaarlijkse en een van de grootste open tennistoernooien van de regio heeft vandaag haar finales gespeeld, met mooi herfstweer. We hebben het over het dWise Open Herfsttoernooi. Je kunt nu de finalisten hier zien, klik op deze link, allemaal gefeliciteerd en tot ziens in 2014 op ons park!

dWise Open Herfsttoernooi commissie

logo_schijndelse_kampioenschappenVan 2 t/m 15 september zijn voor de 51e keer de Schijndelse Kampioenschappen gehouden op het park van TV De Hopbel. Het toernooi is voor de senioren én de jeugd (JTS Smesh) van TV de Hopbel en TC Skinlo en voor alle inwoners van Schijndel die lid zijn van de KNLTB. Dit jaar werd het toernooi gespeeld op het tennispark van TV de Hopbel. Kijk voor de winnaars hier! Schijndels Kampioen zijn Deniese Mandemaker en Roel Geerts bij de senioren en Laura Worutowicz en Bart de Wit bij JTS Smesh. Gefeliciteerd!!
Met sportieve groet,
Commissie Schijndelse Kampioenschappen 

Pagina 1 van 2