Jeugd

T.C. Skinlo wil de tennissport promoten voor de Schijndelse jeugd en voor ALLE jeugdleden een passend aanbod leveren qua training, competitie en evenementen, ongeacht niveau (zowel prestatief als recreatief), zonder daarbij onderscheid te maken tussen individuele spelers.

Tennisplezier in een prettige omgeving staat voorop. Bij T.C. Skinlo kun je kiezen voor één van de vier verschillende pakketten. Je leest er alles over in het jeugdbeleidsplan. Een samenvatting hiervan met een overzicht van pakketten en kosten vind je in deze flyer.

Inschrijven en incasso
Keuze kunnen maken? Inschrijven kan via deze link! Er is ook keuze in de periode van incasso betalingen; maandelijks of per kwartaal (3 maanden). In dit document is te zien wanneer de incasso's plaatsvinden.

Kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe leden
Nieuwe leden nodigen we graag uit voor een kennismaking met ons bestuur. Zij leiden je rond op het park om je wegwijs te maken en geven bijbehorende uitleg. Ben je een nieuw lid? Dan ontvang je automatisch een uitnodiging voor de eerst volgende kennismakingsbijeenkomst.

Activiteiten voor de jeugd
Tc Skinlo is een actieve club. Voor wie wil, kan meedoen aan verschillende activiteiten, die we speciaal voor de jeugd organiseren. Denk aan een tennisclinic of -kamp, een bezoek aan Ricoh Open, het ouder-kind toernooi, Sinterklaasactiviteit, Glow in the Dark tennis, maar ook niet-tennis activiteiten. Op de nieuwspagina van deze website lees je hierover meer.

Competitie
Voor de jeugd is er ook een aparte competitie; World Tour Rood, World Tour Oranje en World Tour Groen.
Voor de aller kleinsten is er de World Tour Rood. Hierbij een kijkje hoe het daar aan toe gaat!
Kijk op deze pagina wie er nu competitie speelt.

Proefles
Schuilt er een Federer of Williams in jou en wil je dit zelf een keer ontdekken? Kom dan een gratis proefles doen! Je krijgt van trainster Esther Liesveld van Tennis Opleiding Mike Martin (TOMM) een racket te leen voor de proefles van een uur. Met haar ontdek je hoe leuk tennis kan zijn. Kijk maar eens naar dit filmpje. En ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Aanmelden voor de proefles kan per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met Maarten Smit (06-11865299) of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maarten is voorzitter van de jeugdcommissie. De andere commissieleden zijn:

  • Tom van der Heijden (Toernooien)
  • Mariëlle Geerts (Competities)
  • Josette Klein-Bolwerk (Competities)
  • Edwin van Tilburg (Evenementen)
  • Patricia van Doorne (PR & Communicatie)

Neem gerust contact op met een van onze commissieleden bij vragen óf als je leuke ideeën hebt!
En kijk eens op onze social media: Facebookpagina van Skinlo jeugd