• Skinlo

In memoriam Sjef Mordang

23 december jl. is Skinlo lid Sjef Mordang overleden. Het bestuur en de leden wensen zijn gezin, familie en (tennis)vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Voor de uitgebreidere tekst (door Henk van der Velden) zie bij <lees meer>. 

 

Op 23 december 2017 is onze tennismaat Sjef Mordang plotseling overleden. Wat eerst op een onschuldig griepje leek is hem uiteindelijk toch fataal geworden.

Sjef was een actief lid van Skinlo. Een aantal jaren nam hij deel aan de mannen maandag (MMC) . Later maakte hij deel uit van een groepje senioren, die elke donderdag hun partijtje speelden .

Na afloop van het partijtje was Sjef altijd in voor een praatje over het wereldgebeuren onder het genot van een kopje koffie. Ook de gang van zaken bij de gemeente Schijndel kwam vaak aan bod. Immers Sjef was daar sinds 1975 werkzaam.

In november is Sjef 65 jaar geworden en nam hij ook afscheid van het werkzame leven bij de gemeente Meierijstad. Nieuwe uitdagingen  dienden zich aan zoals het oppassen op de kleinkinderen en samen met Lisbeth er op uittrekken om de wijncultuur in Frankrijk te ontdekken. Echter het lot heeft anders bepaald.

Wij verliezen in hem een vriend en een sportieve medespeler. We zullen hem missen.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Lisbeth, zijn kinderen Dennis en Joyce, kleinkinderen Iris en en Koen.

Het donderdag tennisgroepje,

John Franssen, Piet van Lankveld, Ad van Gils, Henk van der Velden, Theo Verhagen, Jo van Giersbergen

Laat een reactie achter

U plaatst een reactie als gast