img_7013

55+ - Tennis Club Skinlo

In navolging van de MannenMaandagCompetitie is er op maandagmiddag een competitie speciaal voor mannen van 55 jaar en ouder.
Dus als u als man wilt sporten onder leeftijdsgenoten, dan is dit een ideale competitie voor u!

55-plus spelers gezocht!

Al jaren is er op maandagmiddag deze competitie. Deze worden gespeeld van oktober tot eind maart. Er worden ongeveer 16 of 18 wedstrijden uit en thuis gespeeld. Afhankelijk van het aantal teams per poule. Aanvang is meestal om 13.00 uur. In deze competitie doet T.C. Skinlo mee met 1 heren team. Op dit moment zijn er zoveel deelnemers dat we eraan denken om een 2e of 3e team in te schrijven voor de competitie die in oktober 2014 start. Er moeten dan nog wel een aantal spelers bijkomen. Dit om zeker uitval op te kunnen vangen. We zijn tenslotte niet meer van de jongste. Wilt u meedoen? Dan is het volgende erg belangrijk:
U bent minimaal 55 jaar of ouder
Dit is eigenlijk de enige eis buiten het feit dat je lekker wil tennissen en gezellig bezig wilt zijn. Er worden telkens 2 wedstrijden gespeeld van ieder 2 sets. De samenstelling van de teams is steeds verschillend. Meedoen kan door u aan te melden via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt zich ook aanmelden in het paviljoen bij Huib Vermeulen.