TC Skinlo

Training en Annorama

Training en Annorama

Activiteiten

Alle activiteiten zijn in een jaar planning opgenomen, dat noemen we bij Skinlo het Annorama 2018! (jaaroverzicht)!

Daarnaast zie je op de web site alle activiteiten ook in de menu optie Kalender, klik hier en worden ze in het paviljoen op het mediascherm weergegeven.

Training voor jong en oud

De trainingen gaan het hele jaar door! Klik hier voor het inschrijfformulier.

Voor de training van zowel de senioren als de junioren werkt Skinlo samen met Mike Martin Tennis Opleidingen (TOMM). Skinlo stelt de faciliteiten ter beschikking en organiseert de trainingen. TOMM levert op haar beurt ervaren trainer(s). Op dit moment geven Roel Pluk en Esther Liesveld training op onze club. Zij stellen zich graag even aan u voor op deze pagina.

Trainers zijn mobiel te bereiken:
Roel Pluk 06-25546108
Esther Lieveld 06-19871902

En onze trainingscoordinator en trainers ook via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Trainers Roel Pluk (l) en Esther Lieveld (r)

onze trainers 2016

Praktische info

In principe zijn er per kalenderjaar twee series van gemiddeld 18 weken trainingen: start eind januari/begin februari (voorjaarstraining) en start eind augustus (najaarstraining). Sinds 2012 zijn ook algemene richtlijnen voor training opgesteld, lees dit goed door.

Voor de hele jonge kinderen is er TennisKids; een speciaal door de KNLTB ontwikkeld programma om op een leuke manier tennis te leren. Gemotiveerde/getalenteerde jeugdspelers krijgen één keer per jaar de kans op een voorspeeldag hun talent te laten zien. Ze maken kans om geselecteerd te worden voor speciale trainingen die door Skinlo met subsidie ondersteund worden. Een bekwaam team van de tennisschool maakt de selectie. Voor de geselecteerden gelden enkele voorwaarden.

Vragen?

Neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u meer informatie over Mike Martin Tennis Opleidingen? Kijk dan eens op hun website.

Even voorstellen: Roel Pluk - clubtrainer TC Skinlo

Hoi, ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Roel Pluk. Ik ben 27 jaar en woon in Sint-Oedenrode. Ik kom uit een gezin van 5 kinderen. Ik heb 1 zus en 3 broers en wij sporten allemaal thuis. Mijn ouders waren en zijn nog steeds actief in de tennissport dus ik ben er mee opgegroeid. Ik kreeg op mijn vijfde jaar mijn eerste racket van mijn ouders en ben toen zelf aan het spelen gegaan met mijn broers en zus achter in de tuin en tegen de muur. Ik vond het zo leuk dat ik op mijn zesde jaar lid ben geworden van tv De Kienehoef. Daarnaast was ik ook lid van de voetbalvereniging RHODE in Sint-Oedenrode. Met voetbal trainde ik 2 keer per week en op zaterdag een wedstrijd. Ook trainde ik 2 keer per week op de tennis vereniging.

Mijn eerste tennisleraar was Cees v/d Boer. Hij heeft mij de basis geleerd. Niet lang daarna mocht ik voorspelen voor de selectietraining en werd geselecteerd voor de selectiejeugd. Ik ben toen 3 keer in de week gaan trainen bij Jeroen Bok. Dus ik sportte vanaf mijn zevende jaar al iedere dag en dat heeft mij nooit verveeld. Dat heb ik altijd met veel passie en plezier gedaan. 2 Jaar daarna werd ik uitgenodigd om voor te spelen bij tennisschool Mike Martin en mocht ik daar gaan trainen met de beste spelers uit de regio. Toen ik naar de middelbare school ben gegaan, moest ik een keus maken tussen voetbal en tennis. Ik hoefde niet lang na te denken: ik heb gekozen voor tennis, omdat je met tennis in je eentje iets presteert. Tijdens de middelbare schooltijd tenniste ik iedere dag, 3 keer op de club en 3 keer op de tennisschool. Nadat er een trainingswisseling plaats vond op de club, heb ik de keus gemaakt om 6 keer in de week te gaan trainen bij Mike Martin. Toen ik de middelbare school had afgerond, ben ik fulltime gaan tennissen. Ik wilde het maximale uit mezelf halen en een zo’n hoog mogelijk niveau halen. Destijds trainde ik elke dag, ongeveer 25 uur in de week. Ik heb ongeveer 6 jaar fulltime getennist. In deze jaren heb ik veel mooie dingen mee mogen maken. Zowel nationaal als internationaal heb ik vele toernooien gespeeld. Het maximale heb ik uit mijnzelf gehaald.

Op een gegeven moment kom je op een leeftijd, dat je een keuze moet maken: blijf je nog een paar jaar fulltime tennissen of kijk je naar je maatschappelijke carrière? Ik heb gekozen voor het tweede optie. Ik ben minder gaan tennissen en mij meer op het trainersvak gaan oriënteren. Eén jaar heb ik stage gelopen bij tennisschool Mike Martin. Daarna ben ik gaan les geven op Tv Vorstenbosch en  Tv Veghel. Ik kwam er heel snel achter dat ik dat echt heel leuk vond en dat ik er mee door wilde gaan. Op deze clubs heb ik veel ervaring op gedaan.

Toen kwam TC Skinlo op mijn pad. Dat was voor mij de volgende stap in het trainersvak. TC Skinlo is een grotere club  met veel meer mogelijkheden en met meer potentie. Ik ben toen mijn trainersdiploma gaan halen, omdat ik zeker wist dat ik van mijn hobby mijn beroep wilde maken. Nu zit ik inmiddels drie jaar bij TC Skinlo met veel plezier. Bij Skinlo heb ik het prima naar mijn zin en wil hier nog zeker een aantal jaren werkzaam blijven. Ik heb nog steeds het gevoel dat ik nog meer uit deze vereniging kan halen, zowel op het gebied van recreatief als prestatief tennis. Mijn doel is uiteindelijk om met kinderen te werken die dezelfde ambities hebben als die ik vroeger had.

Met vriendelijke tennisgroet,
Roel Pluk

Even voorstellen: Esther Lieveld - trainer TC Skinlo

Ik stel me via deze weg graag even voor. Mijn naam is Esther Lieveld, 29 jaar en ik woon in Valkenswaard. Vroeger heb ik zelf veel getennist en getraind. Ik stond bij de jeugd in de top 10, top 20. Helaas heb ik jong moeten stoppen vanwege een vervelende knieblessure. Toen ik van de opleiding kwam heb ik 2 jaar voor de organisatie van Mike Martin gewerkt en daar ook stage gelopen. Daarna ben ik voor mezelf begonnen en heb ik een Tennisschool voor de meer prestatieve jeugd. 

Onlangs kwam Skinlo op mijn pad. Het lijkt mij super leuk om bij Skinlo samen met Roel aan de slag te gaan met de volwassen groepen. En aan hen natuurlijk leuke, uitdagende en leerzame trainingen te geven. Ik kijk ernaar uit om maandag 5 september te beginnen. Ik ben op weekdagen van maandag t/m donderdag van 19.30 tot 22.30 uur op het park om trainingen te verzorgen. Ik heb er enorm veel zin in ik hoop jullie ook!