TC Skinlo

Fluit en Trubbel Piet zorgen voor geslaagd feest bij Skinlo

Vrijdag 1 december zijn Sint en Fluit en Trubbel Piet om 16.30 uur zingend onthaalt in de kantine van Skinlo. Vele jeugdspelers waren aanwezig en overhandigden de Pieten een ingekleurde kleurplaat. Het was een zeer geslaagd feest, zoals te zien is in dit filmpje.
Graag tot volgend jaar Sint en je Pieten!

Beste jeugdleden en ouders,

Sinterklaas met o.a. de wel bekende Fluit en Trubbel Piet uit de Schijndelse TV serie en sinterklaasshows komen vrijdag 1 december naar het Skinlo terrein voor de jeugdleden geboren in 2007 of later. De Sint en Pieten verzorgen voor hen van 17.00 uur tot 18.00 uur een leuke en spectaculaire show met veel strooigoed en uiteraard een cadeautje voor elk jeugdlid.

Is uw zoon/dochter jeugdlid bij Skinlo en geboren in 2007 of later? Meld hem/haar dan uiterlijk 24 november aan door het sturen van een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van voor- en achternaam.

Zorg dat u vrijdag 1 december om 16.45 uur n de kantine van Skinlo bent, dan kunnen we met z'n allen de Sint en Pieten zingend verwelkomen. Neem ingekleurde kleurplaat van Fluit en Trubbel Piet mee. Daar zullen zij allen zeer blij mee zijn!

Graag tot 1 december a.s.!

Jeugdcommissie Skinlo | Evenementen

kleurplaat

Laat een reactie achter

U plaatst een reactie als gast