TC Skinlo

Skinlo jeugdtennis 2017
In overleg met T.V. De Hopbel is besloten om vanaf 1 juli 2017 niet met JTS Smesh door te gaan.
Vandaar dat we nu spreken over Jeugdtennis Skinlo!

Naar de website van JTS Smesh (tot 1 juli 2017)

ouderkind1

 

Informatie toernooi
Datum: zondag 11 maart 2018
Tijd: 10.00 uur tot ca. 14.00 uur
Locatie: tennispark Skinlo
Voorbeeldfilmpje ouder-kind toernooi

Meer informatie bij Lees meer

Doe je ook (weer) mee?
Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van namen deelnemers en speelsterkte (rood/oranje/groen/geel) van het deelnemende kind. Mocht het kind nog nooit getennist hebben, vermeld dan even de leeftijd van het kind.
Wij hebben er zin in en zien jullie graag op 11 maart a.s.!

De jeugdcommissie 

Over 2,5 maanden start de voorjaarscompetitie, ook voor de jeugd. We hebben gemerkt dat jeugdleden profijt hebben bij het opdoen van ervaring door het spelen van wedstrijdjes in een toernooi. Zo zijn ze goed voorbereid voor de competitie. Als trainer raad ik aan om minimaal 3 toernooien te spelen voor de competitie begint. Welke? Bijvoorbeeld enkele uit de selectie van toernooien die ik voor uw kind(eren) heb verzameld. Dit zijn open jeugd toernooien waar uw kind(eren) aan kan/kunnen meedoen hier in de regio. Als u op de naam klikt, komt u vanzelf uit bij de informatie van het toernooi. Indien u niet weet hoe het werkt, maak dan een profiel aan op toernooi.nl. Dan kunt u inloggen en uw kind(eren) inschrijven voor deze leuke toernooitjes.

We wensen iedereen veel tennisplezier!
Esther Lieveld


Toernooien

Mierlo T.V. Carolus Open (overdekt)

T.V. Tegenbosch Eindhoven

T.V Boekel

T.V. De Helze Geldrop

L.T.C. Uden

T.V. Tegenbosch Eindhoven (dubbeltoernooi)

Tennis boy and girl 300x199

We begonnen op zaterdag 6 januari het nieuwe jaar sportief met het unieke nieuwjaarsevent Glow in de Dark tennis voor alle jeugd- en seniorleden. Acht banen werden tussen 18 en 23 uur geheel in blacklight aangekleed en uiteraard ook de deelnemers. Om zoveel mogelijk leden deze unieke en leuke ervaring te laten beleven, werd er getennist in duo’s: jeugd, dames dubbel, heren dubbel, gemengd dubbel of ouder-kind. En na afloop kunnen we na de enthousiaste verhalen zeggen dat het zeer geslaagd was! Dat geven de deelnemers in deze video ook aan :-) Of kijk eens op https://www.facebook.com/omroepmeierij voor het verslag van de avond. Het Brabants Dagblad was er ook bij!

Vinden jullie dat er een vervolg moet komen?

maranova1tennis

Vrijdag 1 december zijn Sint en Fluit en Trubbel Piet om 16.30 uur zingend onthaalt in de kantine van Skinlo. Vele jeugdspelers waren aanwezig en overhandigden de Pieten een ingekleurde kleurplaat. Het was een zeer geslaagd feest, zoals te zien is in dit filmpje.
Graag tot volgend jaar Sint en je Pieten!

Ruime keuze in pakketten bij T.C. Skinlo voor jeugd spelers  

T.C. Skinlo promoot de tennissport voor de Schijndelse jeugd en regelt voor ALLE jeugdleden een passend 

Logo met payoff

aanbod qua training, competitie en evenementen, ongeacht niveau (zowel prestatief als recreatief), zonder daarbij onderscheid te maken tussen individuele spelers. 

Tennisplezier in een prettige omgeving staat voorop. Bij T.C. Skinlo kun je kiezen voor één van de vier verschillende pakketten. Je leest er alles over in het jeugdbeleidsplan. Een samenvatting hiervan met een overzicht van pakketten en kosten vindt u in deze flyer

Vragen?
Heeft u nog vragen? Neem dan even contact op met Maarten Smit (
06-11865299) of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                                                                                                                                       logo JTS Smesh 

De Raad van Toezicht heeft besloten dat JTS Smesh in de huidige vorm ophoudt te bestaan per 1 juli 2017. De reden hiervoor is dat de toekomstvisie op jeugdtennis in Schijndel te ver uiteen loopt binnen de afzonderlijke besturen van T.C. Skinlo en TV de Hopbel.

De brief die de JTS Smesh ouders op 13 oktober jl. hebben ontvangen, vindt u bij 'lees meer'.

Geslaagde clinic JTS Smesh bij Skinlo

Voor de tweede keer dit jaar vond op het park van Skinlo een tennisclinic plaats voor de jeugd van JTS Smesh. Eerder gebeurde dit in maart dit jaar en vanwege het succes werd het op zaterdag 12 juli 2015 herhaald. De clinic is een initiatief van een aantal spelers van Skinlo, met als doel samen met de jeugd te tennissen, ze iets te leren en vooral plezier te hebben.

Het animo was groot, en maar liefst 40 kinderen deden mee in de leeftijd van 5 tot 17 jaar, en ze werden begeleid door tien spelers uit 5 verschillende senioren teams. Eerst werd een gezamenlijke warming-up gedaan en een groepsfoto gemaakt. Daarna, tijdens het eerste uur van de clinic, werden op 6 banen tegelijk verschillende oefeningen gedaan. Zo werd op de ene baan de volley geoefend, op andere banen werden rally’s van achteruit of in het servicevak gespeeld, en er was zelfs een baan waar de service snelheid werd gemeten! De jeugdspelers deden heel erg enthousiast en fanatiek mee en legden de oudjes vaak het vuur aan de schenen. Na bijna 1.5 uur werd even ranja gedronken en een appeltje voor de dorst gegeten, want daarna werd er nog een half uur wedstrijdjes gespeeld. Tijdens de wedstrijden speelden  de senioren zowel met als tegen de jeugd . Na ruim twee uur tennissen eindigde de clinic en was er een gratis frietje voor alle kinderen (en de senioren lustten ze ook wel). Het was wederom een erg geslaagde middag met enthousiaste kinderen, die veel plezier hadden en ook weer een beetje geleerd hebben.

Een mooie verbinding tussen jong en oud en zeer zeker weer voor herhaling vatbaar!

Maarten SmitS1900016S1900008S1900028S1900047S1900040

Jumbo geeft bij iedere € 20,- aan boodschappen, 10 weken lang vanaf 4 mei, een muntje. Ieder muntje is € 0,10 waard. Jumbo gaat iedere week nog producten aanprijzen waar extra muntjes op te verkrijgen zijn (spaarversnellers).  Als kers op de taart krijgt 1 vereniging in Schijndel en 1 vereniging in Sint Oedenrode die de meeste muntjes heeft weten te verzamelen, naar rato van het aantal leden, een winnaarsbonus van € 500,- uitgekeerd.
De opbrengst van de actie komt ten goede aan JTS Smesh (clubkleding en activiteiten). 

Geslaagd Open Smesh Jeugdtoernooi & Begeleidingsweek 2014!!!

dsc 0749

Van maandag 14 juli t/m vrijdag 18 juli heeft er een succesvol jeugdtennistoernooi plaatsgevonden in combinatie met een geweldige begeleidingsweek!!

Klik hier voor de foto's.

Diverse jeugdleden van JTSSMESH uit Schijndel maar ook uit de overige regio, hebben deelgenomen aan de leerzame maar vooral gezellige begeleidingsweek, georganiseerd door de trainers Paul van Bokhoven en Roel Pluk.
Met de assistentie van Chantal Kristen en Anja van Grinsven die voor de lunch en het nodige gezonde “natje & droogje” zorgde, hebben de tennissende kids zich weer prima vermaakt!

Daarnaast werd er in de middag het wat serieuzere werk verricht, namelijk het spelen van wedstrijden voor het Open Jeugd Smesh Toernooi 2014!
Er werden spannende, maar vooral sportieve wedstrijden gespeeld en het warme weer werd goed getrotseerd!!
Op vrijdagmiddag werd de begeleidingsweek afgesloten met wat lekkers voor de kids en de prijsuitreiking van het geslaagde tennistoernooi!

Kortom: een sportieve, leuke en vooral gezellige week om op terug te kijken!Tot volgend jaar!!!

Groetjes van de toernooicommissie,

Corinne Vos en Claude Kastelijn

                      MASTER EVENT TOMMYKIDS TOUR 22 juni aanstaande

Tommykids opgelet,
MIS DIT NIET!tommykids tour flyer poster m40 890671 tour
Het derde en laatste Tommykids Tour Event staat voor de deur. De voorgaande edities waren een doorslaand succes en ook deze finaledag belooft spectaculair te worden. Daarom lijkt het ons enorm leuk om jullie terug te zien tijdens het laatste event. Na deze slotdag vindt er een heuse prijsuitreiking plaats met stuk voor stuk mooie prijzen. Iedereen maakt kans op deze prijzen, want er zijn verschillende categorieën. 
  • Master Event prijs; wie heeft de hoogste score over de 3 Events in categorieën groen, oranje en rood. Er is een 1e, 2e en 3e prijs per categorie.
  • Dagprijs; wie heeft de hoogste dagscore behaald in de categorieën groen, oranje en rood. Ook hier een 1e, 2e en 3e prijs per categorie.
Ook kinderen die niet mee hebben gedaan aan eerdere edities zijn van harte welkom.

Wanneer: 22 juni 2014

Waar: HTC Son 2000

Adres: Sportpark De Gentiaan, Rooijseweg 7. 5691 PA Son

Hoelaat: Melden van 09.30 tot 09.45. Het slotevent start om 10.00 en zal eindigen rond de klok van 13.00

Gelieve in te schrijven door middel van een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor meer info of vragen kunt u ook altijd mailen naar dit adres!

Sportieve groet en tot de 22e, 

Trainersteam Tennisorganisatie Mike Martin

Ieke van Vught bij de laatste 16 in de Nationale Overdekte Kampioenschappen in Rotterdam, succes!
Update: helaas verloren in volgende ronde, mooie ervaring en goede voorbereiding voor de competitie :)

Beste (ouders van) jeugdtennissers,
I.v.m. te weinig inschrijvingen gaat het "Van Tilburg Mode Open Jeugd Tennistoernooi" niet door.

tommy tenniskids 2013 flyer

In samenwerking met TOMM (Mike Martin tennis opleidingen) organiseert JTS Smesh op zaterdag 10 augustus van 10.00 tot 12.00 uur het TommyKids Schooltennis Event, een geweldige happening voor de kinderen van de basisschool groepen 3 tot en met 8 om kennis te maken met tennis. En het is gratis! Een aantrekkelijke aanbieding om daarna lid te worden en training te volgen hoort daar natuurlijk bij. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie vraag het aan de tennisleraren of de JTS commissieleden! Locatie: Park TV de Hopbel

kaaskoning 2013Van maandag 1 t/m vrijdag 5 juli werd het Kaaskoning JTS Smesh Open jeugdtoernooi 2013 gespeeld op het park van Skinlo. Klik hier voor de uitslagen.

Naast het toernooi was er ook een begeleidingsweek. Meedoen aan de begeleidingsweek betekende elke dag tussen 9.30 en 15.30 uur onder leiding van trainers bezig zijn met tennis. Er werd getraind op de baan en bewegingsvaardigheden geoefend. Ook leerde de spelers elkaar begeleiden bij de wedstrijden in het toernooi. Daarnaast waren er ook volop funmomenten. Tussen de middag werd gezorgd voor een gezonde lunch. Klik hier voor een impressie.

Volgend jaar zal dit toernooi plaatsvinden van 14 t/m 18 juli onder de naam Open Smesh Zomertoernooi.

Wedstrijdleiding: Sandra van Eijk 06-43177759

jts smesh logo definitiefVan maandag 2 t/m vrijdag 6 juli wordt door JTS Smesh het Kaaskoning Open jeugdtoernooi 2012 gespeeld op het park van Skinlo. Naast meedoen aan het toernooi, kun je je ook meedoen aan de begeleidingsweek (kijk onder lees meer wat dit is).
De begeleidingsweek wordt geheel verzorgd door de trainers Roel Pluk en Paul van Bokhoven. Mocht je nog vragen hebben of twijfelt of de begeleidingsweek wel iets is voor je kind, neem dan contact op met Roel (06-25546108) of Paul (06-46182424). Alleen meedoen aan het toernooi kan natuurlijk ook. Wie er speelt kun je via deze link zien.
Groetjes, mede namens Paul en Roel
JTS Smesh Commissie Kaaskoning Open Jeugdtoernooi 2012logo20kaaskoningSandra van Eijk (06-43177759), Chantal Kristen, Anja van Grinsven, Brigitte van de Westelaken

Ons werd gevraagd het JTS kersttennis-toernooi te organiseren en wij als organisatie waren blij verrast met de vele aanmeldingen. Dat maakt het wel leuk en dankbaar om het te organiseren. Naast het hoofddoel, tennissen, wilden we nog een aantal gezellige activiteiten opzetten die ook binnen konden plaatsvinden. De 43 opgegeven kinderen werden over 5 Poules verdeeld en alle kinderen zijn binnen de Poules door elkaar gehusseld. Buiten zorgde een kampvuur en een kraampje met warme chocomel voor de kinderen en warme gluhwein voor de ouders voor de winterse sfeer (zie foto's). Kortom het was een gezellig en geslaagd Kersttoernooi 2011,
Marie-Anne, Dimphy en Annemarie

Sinds kort zijn op onze tennisparken kledingcontainers geplaatst waarin u oude kleding en schoenen kunt deponeren. Van de opbrengst komt maar liefst 25% ten goede aan JTS Smesh en de rest gaat naar de Gehandicaptensport. Dus liggen er nog oude,vormloze trainingspakken die toch niet meer gedragen worden? Gooi ze in gesloten zakken in de groene container op onze parken!

fondsgehandicaptensport_acceptatie_colours_nl_logo

Op zondag 9 oktober wordt het herfsttoernooi gehouden. Dat net als voorgaande jaren weer erg gezellig wordt. In dit dubbeltoernooi zullen seniorleden samen met een jeugdlid tennissen zoals gebruikelijk bij dit toernooi. Het toernooi vindt dit jaar plaats bij TC Skinlo. Het aantal aanmeldingen is 60, en het toernooi gaat zeker door, we houden rekening met het verwachtte herfstweer! Daarom beginnen we ook stipt om 10.30 uur!! en plannen we klaar te zijn om 13.30 uur. Veel plezier.
Cool

In de afgelopen dagen is het Kaaskoning Open Jeugdtoernooi 2011 gespeeld bij Skinlo. Omdat bij dit toernooi ook aan een begeleidingsweek deelgenomen kon worden, was het vanaf maandagmorgen al vroeg druk in het paviljoen. 38 Kinderen meldden zich voor deze begeleidingsweek. Zij trainden dagelijks op alle facetten van het tennis. Op donderdag was een spellenochtend met onder meer een grote stormbaan, maar ook spellen waarbij samenwerking essentieel was. Vrijdag was de afsluiting met een dubbeltoernooi. De kinderen gingen na een lekkere puntzak frites en een snack moe maar voldaan naar huis. We danken Campingsport De Wit en C1000 voor de sponsoring van de begeleidingsweek.
begeleidingsweek
Op de middagen en vroeg in de avond werd in dezelfde week het Open Jeugdtoernooi gespeeld. Hiervoor hadden 96 kinderen zich ingeschreven. Zowel van het toernooi als de begeleidingsweek zijn er veel foto’s gemaakt van de deelnemers. Deze foto’s zijn te vinden en te downloaden op www.kaaskoningtoernooi.magix.net. Klik op lees meer.
Vanaf maandag 11 juli vindt het Kaaskoningtoernooi plaats. De opzet is dit jaar anders dan andere jaren. Zo organiseren we dit jaar ook een begeleidingsweek. De banen zijn daarom zowel overdag als 's avonds tot 20.30 uur beperkt beschikbaar. Er doen namelijk 40 kinderen mee aan de begeleidingsweek en 100 aan het toernooi. Een mooi resultaat voor een eerste keer! Klik hier om het wedstrijdschema te zien.
Uitgangspunt is en blijft dat er 2 banen beschikbaar zijn om af te hangen en vrij te spelen.
Pagina 1 van 2