TC Skinlo

Bestuur

Bestuur

De vereniging T.C. Skinlo stelt de leden in de gelegenheid om de tennissport te beoefenen. Het bestuur stelt zich ten doel de sport breed toegankelijk en aantrekkelijk te maken. De Vereniging zorgt voor organisatie, beheer, en stimulering van de tennissport bij haar leden en daar buiten. Het huidige Bestuur van de T.C. Skinlo is benoemd in de ALV op 7 maart 2017, en bestaat uit de onderstaande leden.
Vragen of suggesties? Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Skinlo bestuur 2017

 

Anja Heikoop voorzitter en algemene zaken 06-51261151 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mark Schellekens penningmeester/vice-voorzitter 06-15531302  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rina van der Heijden secretariaat 073-5477494  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan Pennings technische zaken 06-36403219 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rob Wiersma beheerszaken 073-5430580  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rob de Ruijter sponsoring en pr 06-53190917 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Maarten Smit jeugdzaken 06-11865299 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vereniging ziet er in een organogram als volgt uit: 

organigram bestuur 2017

 

Stichting en Clubraad

De bestuurlijke organisatie van onze vereniging is op en door de Algemene Leden Vergadering (1 maart 2016) uitgebreid met een Clubraad. Deze treedt op als adviesorgaan voor de ‘Stichting Skinlo Schijndel’.  Op 24 april 2016 is de Clubraad officieel geïnstalleerd.

Hoe zat het ook al weer?
De Stichting Skinlo Schijndel “geeft de vereniging ‘T.C. Skinlo’ gelegenheid tot sportbeoefening op de sportaccommodatie.” In de praktijk betekent dit dat de Stichting de banen en het clubhuis ‘in eigendom’ heeft en ter beschikking stelt aan de Vereniging.

“De Clubraad houdt toezicht op het Bestuur van de Stichting.” De Clubraad bestaat uit Willy van Stam – voorzitter, Rob Wiersma – secretaris,  Walter van Giersbergen – clubraadslid,  Bart Rem – clubraadslid, Dorus-Jan de Boer – clubraadslid.  In de Clubraad zijn dus bestuur en leden van de vereniging vertegenwoordigd.

Een praktisch en actueel voorbeeld:

De vervanging van de banen is door de vereniging T.C. Skinlo geagendeerd voor 2017. Dat betekent dan in de uitvoering dat de Clubraad een projectplan gaat voorbereiden waarmee ze de Stichting adviseert. Een commissie gaat dit vervolgens uitvoeren. Uiteraard houdt de vereniging jullie op de hoogte van de vorderingen.